Ventilátory

Novinky

Slevy

Prohlédnuté produkty

Výrobci

Ventilátor SUNON 40mm. 12V

HA40201V4

Nový produkt

Ventilátor vapo MAGLEV SUNON 12VDC/0,6W, 4700ot, 9,3m3/h, 12,8dB, 40x40x20mm, 30,6g

Více informací

Tento produkt již není na skladě

Zakoupením tohoto produktu získáte až 9 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 9 věrnostních bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 0,45 Kč.


91,00 Kč s DPH

Více informací

 

V naší nabídce se objevila nová série ventilátorů napájených stejnosměrným napětím firmy SUNON – HA Series „Super Silence Fan”. Novou sérii HA charakterizuje velmi nízká úroveň hluku a nízká úroveň rozběhového napětí. Ventilátory HA byly vyrobeny v souladu s technologií MICRO-MOTOR. Díky použití této technologie se firmě Sunon podařilo značně snížit úroveň hluku ventilátoru, přičemž současně byl zajištěn dokonalý efekt chlazení.

SUNON MagLev® ventilátory využívají magnetické pole k tomu, aby udržovaly dráhu a kontrolovaly stabilní rotaci lopatek po celých 360°, což má za výsledek eliminaci vibrací. Hřídel a ložiska nemají žádný přímý kontakt během otáčení, a tak mezi nimi nedochází ke tření bez ohledu na polohu ventilátoru. Magnetický tok působící kolmo ke standardnímu magnetickému toku vytváří řada vodících součástek na základní desce ventilátoru pod názvem MagLev deska. Tato deska a magnety zabudované v lopatce ventilátoru spolu vytvářejí ucelené vertikální magnetické síly, tj. MagLev tok, unikátní patentovaný vynález MagLev motorku. Standardní magnetický tok a MagLev tok na sebe vzájemně působí kolmo pod úhlem 90°.
Taková konstrukce na sebe vzájemně působících polí zajišťuje, že je rotor stabilizován v MagLev trajektorii a že se hřídel vždy pohybuje kolem pevného bodu a v konstantní vzdálenosti od ložisek bez kontaktu s nimi. Tím je problém deformace ložisek po dlouhodobém používání efektivně vyřešen.

Průtok vzduchu 9,3 m3/h
Hlučnost 12,8 dB
Otáčky 4700 rpm
Příkon 0,6 W
Hloubka 20 mm
Rozměr 40x40 mm
Napětí 12 VDC
Typ napětí DC
Ložisko MagLev

26 dalších produktů ve stejné kategorii: